Σχετικά με το blog

Τα κείμενα του Ιστολογίου «Σελίδες Ιστορίας-Ιστορίες, Πόλεμοι και Σάτιρα» είναι προϊόν μυθοπλασίας. Ο συγγραφέας σχολιάζει ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα επηρεασμένος από ιστορικές πηγές ή ιστορικά συγγράμματα. Τα δημοσιευμένα κείμενα έχουν σκοπό τη σάτιρα, την παρωδία, ή τον πολιτικό σχολιασμό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την τεκμηριωμένη ιστορική έρευνα.

Οι σχολιασμοί και οι αναφορές στα κείμενα του «Σελίδες Ιστορίας-Ιστορίες, Πόλεμοι και Σάτιρα» δεν έχουν πρόθεση να προσβάλλουν οποιοδήποτε θρήσκευμα, Θεό, ή θεότητα.  Αφορούν αποκλειστικά ιστορικά και φυσικά πρόσωπα όπως αυτά εμφανίζονται στις διαθέσιμες πηγές, ή ερμηνεύονται από αυτές.  Ως εκ τούτου, τα κείμενα του «Σελίδες Ιστορίας- Ιστορίες, Πόλεμοι και Σάτιρα» δεν αφορούν τα Θεία οποιουδήποτε θρησκεύματος.

Οι διαφημίσεις που ενδέχεται να εμφανίζονται στο κάτω μέρος των αναρτήσεων είναι από το WordPress. Δεν έχουν καμία σχέση με το συντάκτη, ο οποίος δεν έχει προβεί στην αγορά της αντίστοιχης «advertising free» υπηρεσίας. Οπότε αυτός είναι και ο λόγος εμφάνισης τους.

Στοιχεία επικοινωνίας  με τον συντάκτη: stubbornfight@yahoo.gr

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s